Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tereza Nemcová
dnes 11. októbra 2024 o 12:46
Čas čítania 0:36

FOTO: V Revúcej pribudne obchodné centrum. Prinesie 10 nových obchodov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obyvatelia Revúcej sa môžu tešiť na príchod moderného nákupného centra. S výstavbou plánujú začať už koncom tohto roka.

Na oficiálnej stránke mesta Revúca sa v uplynulých dňoch objavila informácia o plánovanej výstavbe obchodného centra. Súkromný investor tu na ploche približne 6 100 m² vybuduje 10 predajní so širokým výberom tovaru pre každodenné potreby.

„Jedným z dôležitých prínosov nového obchodného centra bude vytvorenie približne 80 nových pracovných miest. Táto príležitosť môže pomôcť mnohým obyvateľom Revúcej získať stabilné zamestnanie, či už priamo v obchodných prevádzkach alebo v službách, ktoré budú s centrom spojené," informujú z tamojšej samosprávy.

Úvodné realizačné práce odštartujú už v novembri tohto roka, pričom otvorenie pre návštevníkov je naplánované na leto 2025.

Obchodné centrum bude orientované na poskytovanie rozsiahlej palety produktov, vrátane potravín, drogérie, domáceho tovaru, ale aj oblečenia a obuvi. Navyše, jeho súčasťou bude aj parkovisko, ktoré uľahčí prístup do centra, a čerpacia stanica so samoobslužnou autoumyvárňou, ako lákadlo pre motoristov.

V rámci environmentálnej udržateľnosti sa v Revúcej budú môcť pýšiť zelenou strechou a využívaním obnoviteľných zdrojov energie pomocou fotovoltických panelov.

Revúca, obchodné centrumRevúca, obchodné centrumRevúca, obchodné centrumRevúca, obchodné centrum
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia