Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
dnes 12. októbra 2024 o 17:20
Čas čítania 0:46

Exstarostovi Veľkého Slavkova niekto v noci podpálil auto. Ide o výstrahu v štýle 90. rokov, tvrdí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia prípad vyšetruje.

  • Exstarostovi Veľkého Slavkova Slavomírovi Puccimu niekto v noci z piatku na sobotu podpálil auto. Pucci tvrdí, že dostal výstrahu v štýle 90. rokov, informuje Korzár.
  • Bývalý starosta predpokladá, že útok smeruje z developerského prostredia, keďže v čase, kedy bol na pozícii starostu, sa postavil proti investorom, ktorí riešili rôzne zákazky v obci. Tí teraz podľa neho chcú pomstu.
  • Polícia prípad vyšetruje. Hasiči pri zásahu zaistili stopy.

Citát:,,Počul som výbuch auta, pozrel som sa z okna a všade boli plamene. Auto poliali horľavinou, našla sa tam fľaša. Bojíme sa o život, keď spravili toto, sú schopní zájsť ešte ďalej,“ povedal Pucci.

Širší kontext: Pucci sa stal starostom Veľkého Slavkova v roku 2018. Počas výkonu zaregistroval voči svojej osobe vyhrážky. V roku 2020 sa ho snažila skupina poslancov z postu starostu obce odvolať prostredníctvom referenda. To bolo neplatné.

Podľa poslancov zanedbával svoje zákonné povinnosti, spomaľoval rozvoj obce a ignoroval ich požiadavky. Pucci tieto tvrdenia odmietal. Niektorých z poslancov upodozrieval z korupcie. Obec Veľký Slavkov je známa pre kauzy s pozemkami. Druhá Ficova vláda takmer padla kvôli kauze pozemkového fondu pri prevode lukratívnej pôdy v katastri obce.

Prečítaj si aj tieto články:

12. októbra 2024 o 12:40 Čas čítania 0:38 Syna Lukáša Machalu zbavili obvinenia zo zločinu krádeže. Samuel zostane za okradnutie dôchodkyne nepotrestaný Syna Lukáša Machalu zbavili obvinenia zo zločinu krádeže. Samuel zostane za okradnutie dôchodkyne nepotrestaný
11. októbra 2024 o 20:02 Čas čítania 0:42 Polícia pripravuje novú akciu zameranú na dôchodcov. Chce ich chrániť proti rozšíreným podvodom Polícia pripravuje novú akciu zameranú na dôchodcov. Chce ich chrániť proti rozšíreným podvodom
10. októbra 2024 o 20:18 Čas čítania 0:31 Na Slovensku vyčíňa organizovaná skupina zlodejov. Za týždeň ukradli až 12 karavanov Na Slovensku vyčíňa organizovaná skupina zlodejov. Za týždeň ukradli až 12 karavanov
VELKY SLAVKOV
Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia