Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová TASR
dnes 19. októbra 2024 o 11:02
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Polícia hlási ďalší útok medveďa. Na miesto pri Prievidzi smeruje zásahový tím

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia žiada občanov o opatrnosť.

V katastrálnom území obce Kanianka v okrese Prievidza napadol medveď človeka. Informovala o tom trenčianska krajská polícia. Občanov žiada o opatrnosť. Apelovala na nich, aby si prechádzku v lokalite radšej rozmysleli.


„V lesnom poraste medzi obcou Šútovce a Poruba v katastrálnom území obce Kanianka došlo k napadnutiu človeka medveďom hnedým. Zásahový tím bol vyrozumený a smeruje na miesto výskytu,“ priblížila polícia na sociálnej sieti. Občanov požiadala o opatrnosť. „V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať na čísle 158,“ dodala.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby na sociálnej sieti informovalo, že k útoku malo dôjsť v oblasti Ploský Grúň. K mužovi vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci aj záchranársky vrtuľník. „Podľa doterajších informácii má mať zranenia horných a dolných končatín a je pri vedomí,“ uviedli záchranári.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Becca/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia