Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 22. októbra 2024 o 17:20
Čas čítania 0:49

Nezvestný je už 5 dní. Pátrací tím hľadá 33-ročného Tomáša, našli iba auto bez vodiča

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Stratil sa Tomáš Popjak z Bardejova.

  • Pátrací tím žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní 33-ročného Tomáša z Bardejova.
  • Tomáš je nezvestný od 17. októbra a pátrací tím prehľadáva okolie miesta už niekoľko dní.
  • Tomáš je vysoký 170 centimetrov, štíhlej postavy, má svetlohnedé vlasy a zelené oči. Naposledy mal oblečené modré rifle, čiernu mikinu a obuté mal tmavosivé botasky.

Citáty:„Dňa 18.10. a 19.10. v Bardejove sme sa zúčastnili pátrania po nezvestnom Tomášovi Popjakovi, kde sa hľadalo auto a aj osoba. Auto sa podarilo za krátky čas nájsť, žiaľ, bez vodiča. Hneď sme začali s prehľadávaním okolia miesta, kde bolo auto nájdené, aj za pomoci dronu s termokamerou,“ píše Pátrací tím východ.

„Pátranie pokračuje ďalej v oblasti, kde sa stratil, ale pracujeme s viacerými možnosťami, ako napríklad, že sa môže nachádzať mimo Bardejov a ísť do iného mesta alebo štátu. To však zatiaľ nevieme potvrdiť, je to iba špekulácia. Žiadnu stopu, že by to tak mohlo byť, sme zatiaľ nenašli,“ povedal brat nezvestného muža pre Refresher.

Širší kontext: Pátrací tím hľadal Tomáša v okolí obce Mokroluh, ale neúspešne. O pomoc žiadajú aj verejnosť. „Každý tip či informácia môže pomôcť, preto prosíme verejnosť, aby bola ostražitá a v prípade akýchkoľvek informácií o jeho pohybe nás alebo políciu na čísle 158 kontaktovala,“ napísali na Facebooku.

pátranie
Zdroj: Facebook/Pátrací Tím Východ

Domov
Zdieľať
Diskusia