Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
dnes 24. októbra 2024 o 19:22
Čas čítania 0:29

Štát ponúka občanom na rekonštrukciu domu tisíce eur. Na podanie žiadosti ostávajú už len dva dni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Projekt je určený len pre nehnuteľnosti, ktoré postavili pred rokom 2013.

Výzva Obnov dom mini 2 z dielne Slovenskej agentúry životného prostredia trvá už len do konca októbra. Na podanie žiadosti tak záujemcom ostávajú dva dni, informujú spravy.rtvs.sk.

Projekt má pomôcť domácnostiam trpiacim energetickou chudobou. Príspevok vo výške až desaťtisíc eur je určený pre nehnuteľnosti z Banskobystrického a Košického kraja. Štát vybraným domácnostiam poskytne financie na zateplenie fasády, výmenu okien, dverí, kotlov alebo solárne kolektory.

„Chceme pomôcť nízkopríjmovým domácnostiam. Tým, ktorí naozaj nemajú dostatok peňazí na účty s energiami a zároveň žijú v oblastiach, ktoré sú postihnuté nadmerným znečistením ovzdušia, tzv. tuhými časticami PM10, kde sme aj rozšírili oprávnené obce, ktoré môžu žiadať,“ informoval generálny riaditeľ Slovenskej agentúry životného prostredia Juraj Moravčík.

Projekt je určený len pre domy, ktoré postavili pred rokom 2013.

26. júna 2024 o 17:45 Čas čítania 1:06 Slováci môžu na obnovu domu získať desiatky tisíc eur. Už netreba toľko papierovačiek, peniaze dostaneš ľahšie Slováci môžu na obnovu domu získať desiatky tisíc eur. Už netreba toľko papierovačiek, peniaze dostaneš ľahšie
Domov
Zdieľať
Diskusia