Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
včera 24. októbra 2024 o 18:40
Čas čítania 0:37

Martin Škrtel končí ako riaditeľ DAC Dunajská Streda. Vo funkcii vydržal iba 35 dní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Odchod z pozície riaditeľa oznámil na sociálnej sieti.

Bývalý slovenský futbalista Martin Škrtel končí na pozícii športového riaditeľa futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda. Ukončenie oznámil po 35 dňoch vo funkcii, informoval Škrtel na sociálnej sieti. Zároveň uviedol, že dôvod odchodu je „čisto osobný.“

„Chápem, že moje rozhodnutie môže vyvolať rôzne reakcie, podobne ako to bolo pri mojom nástupe do DAC. Avšak dovoľujem si vás všetkých – fanúšikov, médiá aj kritikov – požiadať o pochopenie. Dôvod môjho odchodu je čisto osobný a nemá žiadne iné pozadie,“ píše futbalista v príspevku.

Zároveň poďakoval klubu za príležitosť a dôveru. „Ďakujem najmä majiteľovi klubu Oszkárovi Világimu a výkonnému riaditeľovi Janovi Van Daelemu. Podmienky, zázemie a spôsob ich práce prerastajú hranice Slovenska,“ dodal Škrtel. Post riaditeľa zastával od 19. septembra.

Predtým pôsobil v štruktúrach Spartaka Trnava, kde aj ukončil svoju futbalovú kariéru ako hráč. Pre mnohých fanúšikov Spartaka bolo oznámenie o jeho angažovaní vo vedení Dunajskej Stredy, ktorá je v lige lokálnym rivalom Trnavy, šokom a vyvolalo zmiešané reakcie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Skrtel OFFICIAL (@martin37skrtel)

Domov
Zdieľať
Diskusia