Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. januára 2023, 10:14
Čas čítania 0:41

Slovák manželke vykopal hrob, tĺčikom na mäso jej lámal kosti. Muža z východného Slovenska odsúdili za krutú tyraniu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kruté útoky sa vystupňovali až do štádia, že žene agresor tĺčikom na mäso zlomil niekoľko kostí.

Muža z východného Slovenska odsúdili za dlhodobé týranie svojej manželky. 

Zúfala žena zažívala po boku svojho muža dlhodobo krutú tyraniu. Svoje utrpenie tajila dokonca aj pred vlastnými deťmi. Na prípad upozornil denník Korzár

„Stále sa mi vyhrážal smrťou, že má pre mňa vykopaný hrob, že ma zahrabe tak, že ma nikto nenájde. Robil všelijaké veci, psychicky som to nezvládala. Cítila som sa ako štvaná zver,“ zverila sa. Obeť zažívala priväzovanie lanom, reťazou aj vyhrážanie zbraňou. Kruté útoky sa vystupňovali až do štádia, že žene agresor tĺčikom na mäso zlomil niekoľko kostí. 

Agresor vo väzení strávi roky

Prokurátorka muža obžalovala z vydierania, z ublíženia na zdraví, zo sexuálneho násilia, z nebezpečného vyhrážania a nebezpečného prenasledovania. Súd nakoniec obžalovaného uznal vinným zo zločinu týrania blízkej osoby a udelil mu trest odňatia slobody na sedem rokov. 

Obe strany sa odvolali. Odsúdenému sa zdal trest príliš vysoký, na pojednávaniach tvrdil, že obvinenia sú výmysly. Naopak, prokurátorka pre neho požadovala trest vo výške 12 rokov a tri mesiace. Rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné. Teraz musí rozhodnúť krajský súd. 

Domov
Zdieľať
Diskusia