Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
18. apríla 2023 o 11:31
Čas čítania 0:37

Nemal zľutovanie. Slovák v českej obci samopalom zastrelil pár dôchodcov s vnukom, partnerku predtým bodol skrutkovačom

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž bodol ženu, zavraždil tri osoby a nakoniec obrátil zbraň proti sebe.

Slovák pri streľbe v českej obci Olšovec na Přerovsku zabil pár seniorov a ich pätnásťročného vnuka. Ešte predtým bodol skrutkovačom svoju partnerku, ktorá následne utiekla a schovala sa v dome spolu s rodinnými príslušníkmi.

Následne si 50-ročný vrah zobral z auta samopal, vrátil sa do domu a začal strieľať cez zatvorené dvere. Strelec bol podľa portálu idnes.cz v minulosti trestne stíhaný.

Tragédiu ako jediná prežila jeho partnerka, ktorá utiekla a zavolala pomoc. Telo muža našli policajti v lese po tom, ako spáchal samovraždu.

Podľa polície spáchal útok nelegálne držaným samopalom vzoru 58. Je pravdepodobné, že išlo o vyradenú vojenskú zbraň zo Slovenska. Šéf odboru všeobecnej kriminality krajskej polície Ján Lisický za motív činu označil žiarlivosť. Či bol útočník pod vplyvom alkoholu, či inej návykovej látky, polícia zistí až po nariadenej súdnej pitve.

Domov
Zdieľať
Diskusia