Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. apríla 2023, 7:11
Čas čítania 0:44

FOTO: Zverejnili tvár výhercu 2-miliardového jackpotu. Takto si vykráčal z banky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Výherca si po vyplatení zadovážil luxusnú nehnuteľnosť priamo v Los Angeles.

Výhercu najväčšieho 2-milardového jackpotu Edwina Castra z Kalifornie paparazzovia odfotili hneď po tom, ako vyšiel z banky. Na tvári mal úsmev a v ruke držal obálku. Po celý čas ho sprevádzala ochranka, ktorá ho v súčasnosti stráži nonstop, píše New York Post.

Výherca si lístok do lotérie kúpil na čerpacej stanici Joe’s Service Center v severovýchodnej časti Los Angeles. Až doteraz takmer nikto nevedel, o koho presne ide. Po vyplatení peňazí si Castro ​v Kalifornii kúpil luxusnú vilu v hodnote 25 miliónov dolárov v drahej štvrti Hollywood Hills. Jeho susedmi sa tak zo dňa na deň stali celebrity. 

Hráči v lotérii Powerball vyberajú čísla 1 až 69 na piatich bielych poliach a čísla 1 až 26 na červenom poli. Castrovi sa to podarilo s výhernou kombináciou 10, 33, 41, 47 a 56 na bielych poliach a číslom 10 na červenom poli.

Mohol si vybrať, či mu bude lotéria vyplatená v 30-ročných splátkach po 63 miliónov alebo si vyberie jednorazové vyplatenie. Výherca si vybral druhú možnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia