Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
28. apríla 2023 o 12:26
Čas čítania 0:46

VIDEO: Neďaleko centra Bratislavy prasklo vodovodné potrubie, zaplavuje okolie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Voda sa v Bratislave valí silným prúdom a zaplavuje okolie.

V kopci nad Nábrežím armádneho generála Ludvíka Svobodu v Bratislave oproti bývalému PKO prasklo veľké vodovodné potrubie. Informuje o tom Bratislavská vodárenská spoločnosť na sociálnej sieti.


„Na veľkom vodovodnom potrubí v kopci nad električkovou zastávkou Kráľovské údolie sa stala nehoda. Voda zaplavuje Žižkovu ulicu a steká až na Nábrežie armádneho generála L. Svobodu,“ približuje mestská firma. BVS zároveň informovala, že pracuje na odstránení poruchy.

Pre haváriu vodovodu odkláňajú dopravu. Linky 29, 30, 31, 37 a 39 v smere Botanická ulica a Mlynská dolina jazdia s odklonom cez Most SNP, Einsteinovu a Most Lanfranconi. Električky zatiaľ jazdia bez zmien. Na trati je však hraničné množstvo vody. Električková linka 9 aktuálne nejazdí cez tunel. 


Zelená vlna RTVS informuje, že časť cesty na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu je zaplavená. Dopravné aplikácie hlásia v okolí nábrežia kolóny, v ktorých sa aktuálne stojí okolo 20 až 30 minút. Vodiči odporúčajú úseku sa vyhnúť.


„Premávka je usmerňovaná policajnými hliadkami, pričom v smere z mesta na Botanickú ulicu policajti premávku odkláňajú, smer od Botanickej ulice do mesta je aktuálne prejazdný. Vodičov touto cestou vyzývame, aby sa vyhli úseku v smere od Mosta SNP do Karlovej Vsi,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia