Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
1. mája 2023 o 17:20
Čas čítania 0:35

Pri Žiari nad Hronom prišla o život len 18-ročná vodička. Polícia hľadá svedkov autonehody

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Pri Žiari nad Hronom prišla o život len 18-ročná vodička. Polícia hľadá svedkov autonehody
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Dievča podľahlo zraneniam v nemocnici.

Polícia informuje o tragickej nehode, ktorá sa stala v nedeľu večer na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou. Vyžiadala si jednu obeť, len 18-ročné dievča.

Príslušníci zboru na Facebooku uviedli, že podľa doposiaľ zistených predbežných informácií z miesta nehody vozidlo z doposiaľ nezistených príčin zišlo z cesty, kde sa prevrátilo a narazilo do stromu.

Záchranné zložky našli mladú vodičku zakliesnenú vo vozidle, pričom v aute bola sama. Síce ju previezli do nemocnice, žiaľ, napriek snahe záchranárov a lekárov zraneniam podľahla.

„Príčina a okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania. V súvislosti s nehodou už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ priblížila polícia.

Polícia v Žiari nad Hronom zároveň hľadá prípadných svedkov dopravnej nehody a vyzýva ľudí, aby v prípade, že vedia poskytnúť bližšie informácie o tragédii, ktoré by mohli byť nápomocné pri vyšetrovaní, zavolali na telefónne číslo 158 alebo prišli osobne na ktorýkoľvek útvar Policajného zboru.

Domov
Zdieľať
Diskusia