Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
2. mája 2023 o 14:45
Čas čítania 0:59

Víťazka Superstar obhajuje herečku Bartalos, ktorá dourážala LGBTI+ ľudí. Som za tradičnú rodinu ako ty, odkazuje jej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Viera Berkyová reagovala na to, že sa jej meno objavilo v médiách v spojení s Mary Bartalos.

Bývalá víťazka Superstar Viera Berkyová, ktorá dlhodobo žije v Írsku, v novom videu podporila herečku Mary Bartalos po tom, čo verejnosť pobúrila svojimi vyjadreniami na adresu LGBTI+ ľudí.

Berkyová je pritom dlhoročnou členkou Kresťanského spoločenstva Milosť, s ktorým je úzko prepojená aj Bartalos. Spoločenstvo dokonca Berkyovej odkaz nahralo na svoj instagramový profil.

Som na teba hrdá, Mary Bartalos

Berkyová dnes spieva najmä náboženské piesne. Žije v Írsku, je vydatá a má dve deti. V novom videu reagovala na to, že sa jej meno objavilo v médiách v spojení s kauzou Bartalos.

„Moje meno sa viackrát spomínalo v mediálnych článkoch s osobou Mary Bartalos. Od roku 2008 sa o mne mnoho písalo aj sa doteraz píše a viete čo? Vlastne som to nezvládala a to bol dôvod, prečo som opustila Slovensko,“ hovorí.

Berkyová zdôraznila, že s kontroverznými tvrdeniami na adresu LGBTI+ ľudí Bartalos vo všetkom súhlasí: „Mary Bartalos, som na teba hrdá. Nenechaj sa znechutiť a zneistiť, pretože aj ja stojím za tradičnou rodinou a som za tradičné hodnoty. Plne verím v Božie slovo a vo všetko, čo je v ňom napísané,“ povedala Berkyová.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Bartalos minulý týždeň okrem iného povedala: „Ľuďom, ktorých stvoril, dal z lásky aj možnosť voľby, slobodu, aby spravili rozhodnutie, či budú počúvať na jeho slovo alebo sa podriadia diablovi. Lásku dvoch mužov či žien zaradil Boh pod chaos.“

Kresťanské spoločenstvo Milosť sa dlhodobo pokúša o získanie štatútu cirkvi. Ministerstvo kultúry žiadosti odmietlo, keďže Milosť podľa odborného posudku vykazuje znaky radikalizmu a neznášanlivosti voči ostatným náboženstvám.

Domov
Zdieľať
Diskusia