Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. mája 2023 o 13:55
Čas čítania 0:30

Oštiepok, korbáčiky a pervitín. Kreatívna dílerka v Považskej Bystrici predávala drogy priamo pred nákupným centrom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti akciu nazvali Korbáčik.

Policajti odboru kriminálnej polície v Považskej Bystrici spolu s príslušníkmi pohotovostného policajného útvaru zo Žiliny zadržali 32-ročnú ženu z Považskej Bystrice, ktorá predávala pervitín v stánku so syrovými výrobkami pred obchodným domom. Protidrogovú akciu nazvali príznačne „Korbáčik“.

Žena pervitín distribuovala minimálne od júla 2022 viacerým osobám z mesta Považská Bystrica a jeho okolia. 

„Policajti pri domovej prehliadke zaistili plastové vrecko s obsahom svetlohnedej kryštalickej látky. Expertíznym skúmaním bola v tejto látke zistená prítomnosť metamfetamínu, pričom zo zaisteného množstva by bolo možné pripraviť minimálne 63 dávok drogy,“ píše polícia na Facebooku.


Vyšetrovateľ kriminálnej polície už ženu obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia