Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
18. mája 2023, 14:21
Čas čítania 0:30

Humenčan sa nechal nachytať na lacný trik podvodníka. Peniaze za auto priniesol na čerpaciu stanicu, vozidla sa nedočkal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípad vyšetruje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Humennom vo veci trestného činu sprenevery.

Muž zo Strážskeho v Michalovskom okrese si chcel kúpiť auto, prišiel však o tisícky eur. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že údajne sa mal obchod uskutočniť cez aukčnú spoločnosť v Bratislave.


Hovorkyňa uviedla, že 42-ročný muž sa na kúpe osobného motorového vozidla dohodol s iným mužom. „Obaja sa stretli na jednej z čerpacích staníc v Humennom, kde kupujúci odovzdal predávajúcemu finančnú hotovosť vo výške 8350 eur. Táto suma zahrňovala sumu vozidla i náklady za sprostredkovanie kúpy,“ priblížila Ligdayová. Napriek tomu, že tento obchod sa uskutočnil ešte v auguste roku 2021, oklamaný muž doposiaľ svoje nové auto nedostal a nevrátili mu ani peniaze.


Prípad vyšetruje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Humennom, ktoré vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu sprenevery.

Domov
Zdieľať
Diskusia