Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. mája 2023 o 6:34
Čas čítania 0:32

Bežní Rusi pocítia vojnu na vlastnej koži. Môžu sa rozlúčiť s oddychom cez víkend

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ruské združenie podnikov vyzvalo v pondelok ministerstvo práce, aby zvážilo prechod na šesťdňový pracovný týždeň. Má to pomôcť lepšie zvládať sankcie.

Ruské združenie podnikov vyzvalo v pondelok ministerstvo práce, aby zvážilo prechod na šesťdňový pracovný týždeň, aby mohli lepšie čeliť následkom západných sankcií. Uviedli to v pondelok ruské médiá kontrolované Kremľom.

„Vzhľadom na sankcie, ktoré zaťažujú ruskú ekonomiku, náš finančný a ekonomický systém stále potrebuje ďalšie investície,“ uviedol podnikateľský klub Avanti v liste ministrovi práce Antonovi Kotjakovovi podľa ruského denníka Izvestija. Podnikateľská skupina Avanti vznikla v roku 2014. Má členov z podnikateľského sektora, ale aj niekoľkých ruských poslancov, uvádza jej webová stránka.

Odkedy ruské jednotky vtrhli na Krym, čelí Rusko medzinárodným sankciám. Západ sankcie ešte sprísnil po tom, ako Moskva vo februári 2022 vyslala svoju armádu aj na Ukrajinu.

Európska únia v súčasnosti rokuje o 11. kole sankcií proti Rusku. Zámerne by mali zasiahnuť štáty, ktoré pokračujú v obchodovaní s Moskvou a umožňujú jej tým obchádzanie sankcií. 

Domov
Zdieľať
Diskusia