Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
26. mája 2023, 16:52
Čas čítania 0:32

Whatsapp dostane novú užitočnú funkciu, ktorú si používatelia pýtali celé roky. Vývojári novinkou potešili milióny ľudí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Aktualizácia by mala byť dostupná o pár týždňov.

Whatsapp prichádza so zmenou, ktorú používatelia od vývojárov žiadali dlhé roky. V najnovšej verzii aplikácie, ktorá zatiaľ nie je dostupná, už nebudeš musieť s ostatnými používateľmi zdieľať svoje telefónne číslo.

Po novom budeš môcť zdieľať iba meno či prezývku, podobne ako na Facebooku či Instagrame. Funkcia bude užitočná najmä pre tých, ktorí neradi cudzím ľuďom prezrádzajú svoje telefónne číslo, informuje wabetainfo.com.

„S možnosťou vybrať si používateľské meno budú mať používatelia Whatsappu príležitosť pridať do svojich účtov ďalšiu úroveň ochrany osobných údajov. To znamená, že namiesto spoliehania sa na telefónne čísla pri identifikovaní kontaktov si budú môcť používatelia zvoliť jedinečné a zapamätateľné používateľské meno,“ informujú vývojári.

Nová aktualizácia zatiaľ nie je k dispozícii. Vývojári však sľubujú, že v blízkej budúcnosti by ju mohli začať testovať prví používatelia. Prístupná pre všetkých by mala byť v najbližších týždňoch.

whatsapp
Zdroj: wabetainfo.com
Domov
Zdieľať
Diskusia