Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik TASR
27. mája 2023, 12:12
Čas čítania 0:50

FOTO: Takto vyzeralo zdevastované BMW dvadsiatnika, ktorý pri Michalovciach zabil dve deti. Podľa svedkov išiel vyše 100 km/h

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
FOTO: Takto vyzeralo zdevastované BMW dvadsiatnika, ktorý pri Michalovciach zabil dve deti. Podľa svedkov išiel vyše 100 km/h
Zdroj: Facebook (Dopravný servis TV MI KE VT PO) – Marek

Nezodpovedný mladík letel autom tak rýchlo, že jedna z obetí pri nehode údajne prišla o hlavu.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach zverejnilo na Facebooku fotografie zdevastovaného BMW X6, ktorého 20-ročný vodič v piatok večer spôsobil tragickú nehodu. V jej dôsledku prišli o život dve deti – dievča narodené v roku 2011 a chlapec narodený v roku 2008.

Podľa viacerých svedkov išiel vyše stokilometrovou rýchlosťou, informovala TV Markíza. ​„Telo dievčiny sa našlo na cintoríne, čiže letel autom silno. Auto je na mraky rozbité. Chlapec vraj prišiel o hlavu,“ napísal na stránke Dopravného servisu jeden zo svedkov nehody.

„Počas prechádzania miernej ľavotočivej zákruty sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke a neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky,“ uviedla Ivanová s tým, že približne 50 metrov od začiatku obce zrazil dvoch maloletých chodcov, ktorí pravdepodobne kráčali oproti idúcemu vozidlu. Obe deti utrpeli pri zrážke zranenia, ktorým na mieste podľahli.


Vodiča a spolujazdca previezli do michalovskej nemocnice, utrpeli zranenia nešpecifikovaného rozsahu. „Počas dokumentovania dopravnej nehody bol vodič podrobený dychovej skúške, tá však prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila. Na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v organizme bol v nemocnici vodičovi aj spolujazdcovi odobratý biologický materiál,“ dodala.


Polícia v súvislosti s touto tragickou nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti, za akých k nej došlo, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia