Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. mája 2023, 8:35
Čas čítania 0:22

VIDEO: Na trojkolke sa po diaľnici D1 do Bratislavy rútil rýchlosťou 179 km/h. Policajtom sa nechcelo veriť, akého šoféra chytili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Video zverejnila polícia na Facebooku.

Polícia na Facebooku zverejnila video, ktoré zachytáva, ako sa vodič trojkolky rúti po diaľnici D1 smer Bratislava rýchlosťou 179km/h. V tomto úseku je však maximálne povolená rýchlosť 110 km/h. Za prekročenie rýchlosti o takmer 70km/h dostal vodič na mieste blokovú pokutu. 

„Upozorňujeme vodičov, že vysokou rýchlosťou ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Dodržujte dopravné prepisy a jazdite bezpečne,“ upozorňuje polícia.

Podľa fotografií zverejnených na policajnom Facebooku vodič šoféroval trojkolku značky Can-Am, ktorej hodnota môže v rôznych konfiguráciách prekročiť hranicu 20-tisíc eur. Najvýkonnejšie verzie tejto trojkolky pritom môžu dosiahnuť maximálnu rýchlosť viac ako 200 km/h. 

Domov
Zdieľať
Diskusia