Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. mája 2023 o 7:45
Čas čítania 0:26

Muž pri Nových Zámkoch napadol spolubývajúceho mačetou a dorezal mu hlavu. Polícia už voči nemu vzniesla závažné obvinenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O incidente informovala nitrianska polícia prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Polícia obvinila z pokusu o vraždu 47-ročného muža, ktorý údajne v piatok 26. mája v obci Tvrdošovce v okrese Nové Zámky mačetou napadol svojho spolubývajúceho. Ten po útoku absolvoval operáciu a jeho stav je stabilizovaný. Nitrianska polícia o tom informuje na sociálnej sieti.


Polícia priblížila, že 36-ročný muž utrpel zranenia hlavy a pred páchateľom ušiel k susedom. „Privolaná policajná hliadka na mieste zadržala podozrivého a po zistení všetkých okolností bol skutok kvalifikovaný ako obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný v štádiu pokusu,“ ozrejmili policajti.

Zároveň dodali, že bol podaný návrh aj na väzobné stíhanie obvineného. „Príslušný súd ho akceptoval a obvinený tak bude čakať na verdikt súdu vo väzbe,“ uviedla polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia