Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
31. mája 2023, 16:40
Čas čítania 0:27

FOTO: Pozri si, ako dnes v Košiciach maturoval slovenský hokejista Juraj Slafkovský

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladému hokejovému talentu sa podarilo úspešne prejsť ústnou časťou maturitnej skúšky.

Slovenskej hokejovej hviezde Jurajovi Slafkovskému sa dnes úspešne podarilo prejsť ústnou časťou maturitnej skúšky z geografie. Informovala o tom Súkromná stredná športová škola v Košiciach na sociálnej sieti.

„Zmaturované! Naši maturanti zložili prvú vážnu skúšku dospelosti. Blahoželáme im a prajeme šťastné vykročenie do života,“ priblížila škola v príspevku, ku ktorému priložila niekoľko fotografií z maturitnej skúšky.

Na niektorých z nich sa nachádza aj náš hokejový reprezentant Juraj Slafkovský, ktorý poslednú sezónu strávil v zámorskej NHL, kde pre zranenie odohral iba 39 zápasov. Dnes však nebojoval na ľadovej ploche, ale v budove strednej školy.

Fotografie zo Slafkovského maturitnej skúšky si môžeš pozrieť v našej galérii. Zábery Slafkovského z písomnej maturity si môžeš pozrieť v našom predošlom článku.

Juraj Slafkovský na maturite.Juraj Slafkovský na maturitnej skúške.Juraj Slafkovský na maturitnej skúške.
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia