Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
2. júna 2023, 16:01
Čas čítania 0:27

V Bratislave úraduje „STRKAČ“. Polícia varuje pred jeho nebezpečnými praktikami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Strkač využíva nepozornosť cestujúcich a zhon na vlakovej stanici.

Na bratislavskej hlavnej stanici sa potuluje neznámy zlodej. Počas jedného víkendu okradol minimálne troch ľudí, ktorí nastupovali do vlaku. Zachytili ho bezpečnostné kamery. Polícia teraz na Facebooku žiada verejnosť o pomoc pri jeho identifikácii.

V sobotu podvečer (13. 5. 2023) približne o 19.00 h páchateľ využil nepozornosť jednej z cestujúcich a na prvom vlakovom nástupišti jej z ruksaku vybral peňaženku. 

„Žiadame, aby ste nás kontaktovali v prípade, ak disponujete informáciami o osobe na fotkách alebo skutočnosťami súvisiacimi s prípadom. Kontaktovať nás môžete na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne nám napíšte formou správy na Facebook,“ vyzýva polícia a zároveň apeluje na ľudí, aby si dávali pozor na svoje osobné veci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia