Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. júna 2023, 9:00
Čas čítania 0:42

VIDEO: V centre Prahy sa pobili futbaloví fanúšikovia. Mlátili sa železnými tyčami, českí ťažkoodenci sa museli brániť obuškami

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Talianski fanúšikovia napadli fanúšikov z Anglicka priamo v centre Prahy.

V centre Prahy sa v stredu pobili fanúšikovia talianskeho klubu Fiorentina s fanúšikmi anglického tímu West Ham United. Tieto kluby sa v českom hlavnom meste stretli vo finále Európskej konferenčnej ligy. Talianski futbaloví fanúšikovia podľa zverejnených záberov napadli Angličanov a pokúšali sa mlátiť ich železnými tyčami, píšu Novinky.cz

Česká polícia chytala účastníkov bitky priamo na ulici. Mnoho bitkárov bolo naďalej agresívnych, a tak na miesto museli prísť ťažkoodenci, keďže jeden z výtržníkov napadol železnou tyčou aj policajta.

Fanúšikovia Fiorentiny zranili troch Angličanov a policajta. Ťažkoodenci bitkárov dokonca naháňali aj po Václavskom námestí, ktoré je zvyčajne plné turistov. Hliadky dohromady zadržali 16 osôb, z ktorých minimálne jedna je podozrivá z násilného trestného činu voči úradnej osobe.

Ani konflikt nepokazil fanúšikom z Anglicka zážitok z finále, v ktorom vďaka gólu z poslednej minúty anglický klub zvíťazil 2 : 1, a tak si domov odnáša európsku trofej.

Domov
Zdieľať
Diskusia