Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
12. júna 2023, 8:23
Čas čítania 0:28

Cez víkend pri Prievidzi znovu vyčíňal medveď. Zostalo po ňom na kusy roztrhané jahňa, videli ho hneď za rodinnými domami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zanechal za sebou roztrhané jahňa.

Trenčianski policajti zaznamenali cez víkend ďalší prípad medveďa, ktorý sa pohyboval v nebezpečnej blízkosti obyvateľov obce Kľačno v okrese Prievidza. K priamemu stretu človeka s medveďom však našťastie nedošlo, informuje polícia na sociálnej sieti.

„V sobotu vo večerných hodinách v obci Kľačno v okrese Prievidza bol medveď hnedý opäť spozorovaný miestnymi obyvateľmi, pričom v tejto obci v nedeľu nad ránom navštívil hospodársku budovu za rodinným domom, kde sa nachádzali mladé kozľatá a jahňatá,“ priblížili policajti.

Po jeho návšteve našli v blízkosti hospodárskej budovy roztrhané kusy jahňaťa. „O uvedenej udalosti bol informovaný aj zásahový tím medveďa hnedého,“ dodali muži zákona.

Policajti v tomto období žiadajú širokú verejnosť o zvýšenú opatrnosť. „Upozorňujeme verejnosť, aby bola pri prechádzkach v prírode opatrná,“ uzavreli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia