Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
14. júna 2023, 11:20
Čas čítania 0:35

Za pár tisíc eur kúpiš dvojizbový byt v Trenčíne či ojazdenú Škodu Fabiu. Aktuálne dražby na finančnej správe vyzerajú lákavo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Byt v Trenčíne môže byť tvoj už za necelých 90-tisíc eur. Finančná správa upozorňuje na aktuálne dražby.

Finančná správa upozorňuje na majetok, ktorý aktuálne štát ponúka v dražbe. Byt v Trenčíne si v dražbe vieš kúpiť už za 90-tisíc eur, ale môžeš si zaobstarať aj ojazdenú Škodu Fabiu s necelými 200-tisíc najazdenými kilometrami, uvádza na webe. 

V opätovnej dražbe je aktuálne v ponuke dvojizbový byt v Trenčíne s výmerou 60,2 m². Vyvolávacia cena bytu je 89 250 eur. Zrekonštruovaný byt disponuje dvomi izbami, kuchyňou, balkónom, kúpeľňou a samostatnou toaletou. 

byt, dražba, finančná správa
Zdroj: finančná správa

Od Daňového úradu v Prešove si v dražbe môžeš kúpiť napríklad auto značky Škoda Fabia. Vozidlo má najazdených 194 189 km a môže byť tvoje, ak uspeješ v dražbe, ktorej vyvolávacia cena je 2 934 eur.

„Záujemca o dražbu sa musí zaregistrovať v mieste konania dražby. Zápis dražiteľov bude vykonaný dňa 28. 06. 2023 v čase od 09.00 hod. najneskôr do 09.45 hod. v dražobnej miestnosti. Neskôr prihlásení záujemcovia nebudú zapísaní do zoznamu dražiteľov,“ uvádza úrad. 

škoda fabia, auto
Zdroj: Finančná správa
Domov
Zdieľať
Diskusia