Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
15. júna 2023, 20:45
Čas čítania 0:42

Fica ospevuje známy prokremeľský kanál z Ruska. Spoliehame sa na vás, odkázal mu miliónový server podporujúci vojnu.

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa prokremeľského kanálu vedie Robert Fico ťažký boj s režimom Zuzany Čaputovej.

Ruský prokremeľský kanál Rybar sa na Telegrame vyjadroval k politickému dianiu na Slovensku. „Spoliehame sa na vás,“ odkázal predsedovi strany Smer Robertovi Ficovi a kritizoval konanie prezidentky Zuzana Čaputovej. Na príspevok upozornil portál Aktuality.sk. 

Známemu ruskému kanálu sa nepáči grant vo výške 13 miliónov eur od ministerstva práce pre neziskové organizácie, ktoré sa venujú integrácii ukrajinských utečencov. Tento finančný príspevok si medzi sebou rozdelí šesť neziskových organizácií vedených Nadáciou otvorenej spoločnosti. 

Rybar však zhodne s Ficom tvrdí, že grant bol vo výške až 21 miliónov eur, čo ministerstvo práce odmieta. Naďalej uvádza, že išlo o 13-miliónový príspevok.

Rusom je blízky aj Milan Uhrík

Okrem Fica sa ruskému kanálu pozdávajú aj názory Milana Uhríka z hnutia Republika. Ten tvrdil, že peniaze z eurofondov mali byť namiesto pomoci s integráciou Ukrajincov použité na boj s infláciou.

Situáciu na slovenskej politickej scéne Rybar komentuje takto: „Situácia v krajine sa začína vyostrovať. Ťažký zápas sociálnych demokratov zo Smeru s režimom Čaputovej sa zmenil na priamy súboj, v ktorom má všetky tromfy v rukách Robert Fico.“ Príspevok navyše kritizuje aj prezidentku Zuzana Čaputovú. 

Robert Fico
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia