Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
16. júna 2023, 21:11
Čas čítania 1:09

V Bratislave budú kúpaliská drahšie. Pozri si prehľad zliav a zvýhodnených vstupov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Primátor Bratislavy Matúš Vallo avizoval novinky týkajúce sa letnej kúpaliskovej sezóny v Bratislave.

V sobotu svoje brány otvoria štyri bratislavské mestské kúpaliská Rosnička, Krasňany, Lamač a Areál zdravia Zlaté Piesky, potvrdil primátor mesta Matúš Vallo na Instagrame.

Kúpaliská Delfín a Tehelné pole by sa mali otvoriť o pár dní neskôr, a to v utorok 20. júna. Otvorenie kúpaliska Rača je naplánované na jún, presný termín zatiaľ mesto nezverejnilo.

Primátor avizoval aj možnosť zakúpenia lístka cez internet. Jeho cena bude nižšia a návštevníci by sa s takýmto typom lístka mali dostať do areálu kúpalísk o čosi rýchlejšie. „Každé kupko má totiž samostatný vstup pre tých, ktorí si zakúpili lístky na www.kupaliska.bratislava.sk,“ spresnil Vallo. 

V novej sezóne pribudla možnosť online vstupného po 17.00 h za zníženú cenu, možnosť vloženia lístkov do virtuálnych peňaženiek aj prihlásenie cez nové bratislavské konto pri kúpe permanentiek. 

Ceny vstupného tento rok vzrástli. „Cenník bol tento rok upravený tak, aby zohľadňoval infláciu a výpadky v rozpočte mesta. Je to prvá zmena cien od roku 2018,“ informoval Vallo. Dospelý zaplatí za celodenný jednorazový vstup 5 €. Zvýhodnené online vstupné však bude stáť iba 4 €.

24. apríla 2024, 15:00 Čas čítania 3:05 Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy

Bratislavské kúpaliská majú tento rok v ponuke permanentky na 10 celodenných vstupov, 10 vstupov po 17.00 h alebo sezónky, ktoré sú bez obmedzenia. Tzv. sezónky sú k dispozícii pre seniorov, ŤZP a ŤZP-S za 49 €. K akejkoľvek sezónke je možné za 1 € dokúpiť sezónku pre deti vo veku 3 – 18 rokov.

„Na kúpalisku Lamač pribudol nový ohrev detského bazéna, na Rosničke bude osadený teqball stôl a na kúpalisku v Lamači je k dispozícii nový zdvihák, ktorý pomôže zdravotne znevýhodneným so vstupom do vody. V Areáli zdravia na Zlatých pieskoch sú nové pitné fontánky a sprchy,“ vymenoval Vallo novinky, na ktoré sa návštevníci môžu tešiť. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matúš Vallo (@matus.vallo)

Domov
Zdieľať
Diskusia