Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
23. júna 2023, 13:40
Čas čítania 0:36

Boris Kollár podáva trestné oznámenie na Barboru Richterovú. Za jej útokmi vidí iba cieľ pošpiniť Sme rodina pred voľbami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyjadrenia Barbory Richterovej označil za obyčajné klamstvá.

Predseda parlamentu Boris Kollár na tlačovej konferencii informoval, že podáva trestné oznámenie na Barboru Richterovú a ďalšie neznáme osoby, ktoré sú vraj za všetkými útokmi naňho a na stranu Sme Rodina. 

Kollár považuje medializované informácie a Richterovej list poslancom o jej údajnom sledovaní za klamstvá. Po piatkovom rokovaní parlamentného výboru na kontrolu činnosti Slovenskej informačnej služby (SIS) je presvedčený, že to bude možné dokázať.

22. júna 2023, 14:50 Čas čítania 1:02 Borisa Kollára bude pre napadnutie Richterovej vyšetrovať NAKA. Možno ju sledovali autá tajnej služby, uviedol šéf polície Borisa Kollára bude pre napadnutie Richterovej vyšetrovať NAKA. Možno ju sledovali autá tajnej služby, uviedol šéf polície

Kollár žiada, aby orgány činné v trestnom konaní preverili pozadie kauzy i to, ako Richterová získala evidenčné čísla vozidiel, ktoré ju mali podľa jej oznámenia sledovať. Odmieta pritom, že by niekedy zneužil SIS na osobné účely.

Poslanci zbierajú podpisy na jeho odvolanie

Kollár už má informácie, že niektorí poslanci zbierajú podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze s cieľom odvolať ho z funkcie. Ak vyzbierajú potrebných 30 podpisov, je pripravený tomu čeliť. Zdôraznil pritom, „že nefacká ženy z plezíru“, a zopakoval svoje vysvetlenie situácie spred niekoľkých rokov, keď Richterovú udrel.

Domov
Zdieľať
Diskusia