Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. júna 2023, 16:06
Čas čítania 0:27

Boris Kollár tvrdí, že Richterovú nedal sledovať tajnou službou. Vyšetrovanie NAKA je vraj namieste, ale zareagoval by rovnako

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Boris Kollár tvrdí, že by opäť zareagoval úplne rovnako.

Boris Kollár vo štvrtok poobede na tlačovej konferencii reagoval na vyjadrenia policajného prezidenta Štefana Hamrana, ktorý oznámil, že NAKA vyšetruje jeho kauzu s Barborou Richterovou. 

22. júna 2023, 14:50 Čas čítania 1:02 Borisa Kollára bude pre napadnutie Richterovej vyšetrovať NAKA. Možno ju sledovali autá tajnej služby, uviedol šéf polície Borisa Kollára bude pre napadnutie Richterovej vyšetrovať NAKA. Možno ju sledovali autá tajnej služby, uviedol šéf polície

Šéf parlamentu tvrdí, že túto iniciatívu víta, a dúfa, že sa vyšetrovanie začne tým, ako jeho bývalá partnerka ohrozila zdravie jeho dieťaťa. Až potom má podľa neho polícia vyšetrovať dôsledky.

Podľa Kollára ide zo strany Richterovej o antikampaň pred voľbami. Predseda strany Sme rodina sa na tlačovej konferencii ohradil aj voči tvrdeniam, že by Richterovú nechal sledovať tajnou službou.

„Nepotrebujem sledovať Barboru Richterovú. Viem, kde býva, kúpil som jej rodinný dom s bazénom,“ povedal Kollár. Zároveň je podľa neho zaujímavé, že Richterová presne vedela evidenčné čísla áut, ktoré ju sledovali. 

Boris Kollár.
Boris Kollár. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia