Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ondřej Jarůšek
2. júla 2023, 11:00
Čas čítania 0:41

Fitnes svet v šoku. Slávny influencer zomrel vo veku 30 rokov, nedávno hovoril o strachu zo smrti

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho kamaráti a kolegovia naňho spomínajú len v dobrom. Fanúšikovia tragickej správe nechcú uveriť.

Jo Lindner mal na svojom instagramovom profile viac ako osem miliónov fanúšikov. Zdieľal s nimi fotky a videá z tréningov či súťaží a ukazoval svoju telesnú premenu. Podľa denníka The Mirror zomrel v náručí svojej partnerky po náhlej aneuryzme (vydutie krvnej tepny, ktoré najčastejšie postihuje aortu).

Ako informuje server Essentially Sports, len prednedávnom influencer vyjadril obavy o svoje zdravie v súvislosti so vzácnou chorobou, ktorá sa prejavuje reťazovou reakciou svalových kŕčov a bolestí, stuhnutosťou a pomalou relaxáciou svalov (v angličtine Rippling Muscle Disease).

„Srdce je tiež sval a mojou najväčšou obavou je, že keď dostanem silný svalový kŕč, tak ho dostane aj srdce,“ povedal pred niekoľkými týždňami.

Posledný Lindnerov príspevok na sociálnej sieti je starý len pár dní. Otvorene v ňom hovorí o užívaní steroidov a ich vplyve na telo. Pod príspevkom sa množia reakcie šokovaných fanúšikov, ale aj kolegov z fitnes sveta. „Budeš nám chýbať, Jo. Bol to najmilší človek v brandži,“ reagoval na svojom profile aj jeho kamarát a zároveň slávny influencer Larry Wheels. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jo Lindner (@joesthetics)

Domov
Zdieľať
Diskusia