Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
2. júla 2023 o 8:15
Čas čítania 0:47

Muž obvinený z vraždy Andrey ide do väzby. Ján M. by mohol utiecť a pokračovať v trestnej činnosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ján M. čelí obvineniu za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy spáchaný surovým spôsobom a so sexuálnym motívom.

Muža obvineného z úkladnej vraždy 39-ročnej ženy v Dubnici nad Váhom vzali do väzby. V sobotu večer o tom rozhodol sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku.


Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic navrhoval pre obvineného väzbu pre obavu z úteku a pokračovania obvineného Jána M. v trestnej činnosti. „Sudca pre prípravné konanie v celom rozsahu vyhovel návrhu prokurátora a vzal obvineného J. M. do väzby,“ priblížila hovorkyňa súdu Katarína Bednáriková.


Rozhodnutie je právoplatné, keďže obvinený a prokurátor sa vzdali práva podať sťažnosť. Ján M. čelí obvineniu za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy spáchaný surovým spôsobom a so sexuálnym motívom.


K vražde Andrey z Novej Dubnice prišlo vo štvrtok (29. 6.) v ranných hodinách pri novej cyklotrase v záhradkárskej oblasti Lieskovec v Dubnici nad Váhom. Podľahla početným sečným zraneniam a podozrivého Jána bezprostredne po skutku zadržala polícia. K prípadu sa s rozhorčením vyjadrila aj Andreina sestra, ktorá spochybnila postup polície pred osudnou vraždou.

3. októbra 2024 o 16:30 Čas čítania 1:17 KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach

V súvislosti s vraždou nariadil policajný prezident Štefan Hamran prezidiálnu kontrolu. Napriek tomu, že Ján M. bol v minulosti obvinený z trestného činu nebezpečného prenasledovania poškodenej a v máji 2022 bol aj vzatý do väzby, z doteraz zadovážených podkladov pochybenie zo strany príslušníkov polície nebolo zistené. 

Domov
Zdieľať
Diskusia