Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
2. júla 2023 o 18:41
Čas čítania 0:36

Prípad zavraždenej Andrey: Na možné zlyhanie polície si posvieti generálna prokuratúra. Zaujíma ju, čo útoku predchádzalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Postup polície dal pred prokuratúrou preveriť aj policajný prezident Štefan Hamran.

Generálna prokuratúra preveruje možné pochybenie orgánov v súvislosti s vraždou Andrey v Dubnici nad Váhom. „Generálna prokuratúra SR vo veci možného pochybenia v postupe orgánov, ktorý predchádzal predmetnej tragickej udalosti, už iniciatívne začala dôkladné preverovanie,“ uviedla jej hovorkyňa Zuzana Drobová.

K vražde 39-ročnej Andrey z Novej Dubnice prišlo vo štvrtok v ranných hodinách pri novej cyklotrase v záhradkárskej oblasti Lieskovec v Dubnici nad Váhom. Matka dvoch detí podľahla početným sečným zraneniam.


Jána obvineného z úkladnej vraždy vzali do väzby. Rozhodnutie je právoplatné. Preverovanie postupu polície už inicioval aj prezident Policajného zboru Štefan Hamran, ktorý nariadil v súvislosti s vraždou prezidiálnu kontrolu. Z doteraz zadovážených podkladov však podľa sobotného stanoviska Prezídia Policajného zboru pochybenie zo strany príslušníkov polície nebolo zistené.

Postup polície kritizovala sestra zavraždenej Kristína, keď tvrdila, že muži zákona sa pri obavách Andrey z Jána smiali a nebrali ich vážne. Policajti vraj znepokojenej sestre povedali, že Andrea „nie je pani prezidentka, aby ju ochraňovali“.

Domov
Zdieľať
Diskusia