Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
4. júla 2023, 11:05
Čas čítania 0:40

V Košiciach vyčíňa úchyl, ktorý prenasleduje ženy. Jana opísala desivý zážitok, ledva mu ušla, keď sa ju snažil chytiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po Košiciach sa pohybuje nebezpečný úchyl, píše Jana, ktorú prenasledoval po meste.

Po Košiciach sa pohybuje nebezpečný úchyl, ktorý prenasleduje a obťažuje ženy. Pred potenciálnym nebezpečenstvom varujú Košičanky na Facebooku. 

Nepríjemnú skúsenosť priblížila aj Jana, ktorú sa neznámy páchateľ v Košiciach snažil chytiť. Žena si však zachovala duchaprítomnosť a úchylovi utiekla bez následkov. Páchateľ sa podľa nej pohyboval v oblasti okolo Hlavnej pošty, Kuzmányho, Vojenskej, Zádielskej a za OD Fresh Lipa. 

Ženy napáda v čiernej šatke

„Ženy, pozor na nebezpečného úchyla,“ varovala pred nebezpečným mužom. „Ak ho uvidíte a prenasleduje Vás, hneď volajte políciu, ak odíde, zostaňte v strehu, pravdepodobne sa za Vami vráti a pokračuje ďalej! Prenasledoval ma, snažil sa ma chytiť, vďaka zachovaniu chladnej hlavy a duchaprítomnosti som vyviazla bez fyzického zranenia.“

Muž sa podľa všetkého dobre orientuje v okolí. Jana ho opísala ako 35-ročného a 180 cm vysokého muža oblečeného v čiernom väčšom oblečení, ktorý ženy napáda zakrytý v čiernej šatke. 

Pod varovným príspevkom sa o svoju skúsenosť podelila ďalšia Košičanka. „Už mali nepríjemnosť aj na jednej z neďalekých škôl, ktorú navštevuje dcéra. Nahlásili to polícii. Ale zjavne nepomohlo,“ skonštatovala.

polícia, pošta, košice
Zdroj: imhd.sk, Polícia SR (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia