Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. júla 2023, 13:54
Čas čítania 0:28

Polícia posilňuje bezpečnosť pred zajtrajším Dúhovým Pridom. Obyvatelia musia počítať s dopravnými obmedzeniami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vylúčené môžu byť aj niektoré zástavky MHD.

Bratislavská polícia informuje, že pripravuje bezpečnostné opatrenia pred zajtrajším podujatím Dúhový pride. Policajti tak budú dohliadať na ochranu a plynulosť cestnej premávky. 

„Vodiči by počas zajtrajšieho dňa mali na území hlavného mesta Bratislavy počítať s určitými dopravnými obmedzeniami. V súvislosti s verejným zhromaždením môže dôjsť aj k dočasnému vylúčeniu zastávok mestskej hromadnej dopravy,“ píšu policajti na Facebooku.

Na poriadok bude dohliadať dopravná aj kriminálna polícia v spolupráci s policajtmi z Mestskej polície Bratislava. Žiadajú, aby občania rešpektovali ich pokyny a výzvy a predišli tak narušeniu verejného poriadku. 

„V prípade, ak by došlo k narušeniu verejného poriadku alebo k páchaniu inej protiprávnej činnosti, polícia v zmysle zákona o Policajnom zbore využije všetky zákonné možnosti na obnovenie verejného poriadku,“ dodávajú. 




Domov
Zdieľať
Diskusia