Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. júla 2023 o 20:10
Čas čítania 0:36

Influencerka z USA sa rozhodla pomôcť ukrajinským vojakom netradičnou cestou. Chce ich emocionálne podporiť ako striptérka

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Fan-Pei Koung najprv pôsobila ako dobrovoľníčka v útulkoch a sirotincoch, časom však zmenila náplň práce.

Americká influencerka Fan-Pei Koung sa rozhodla pomôcť ukrajinským vojakom z Charkova netradičnou cestou. Vycestovala za nimi, aby im ako formu emocionálnej podpory ponúkala služby striptérky, informuje New York Post.

Fan-Pei najprv pôsobila ako dobrovoľníčka na Ukrajine ešte koncom minulého roka. Ako uvádza New York Post, v krajine najprv vypomáhala utečencom a pracovala primárne v útulkoch pre ženy a sirotincoch v Ľvove. Postupne však začala pomáhať priamo vojakom.

Netradičná forma terapie

Dobrovoľnícka práca ju oslovila až natoľko, že si prednedávnom vytvorila účet na sieti OnlyFans, kde bezplatne ponúka „emocionálnu podporu“ ukrajinským vojakom. Na tejto platforme môžu záujemcovia natrafiť na striptízové videá či obnažené fotky 33-ročnej ženy, ktorými sa pokúša vyzbierať finančné prostriedky na podporu armády.

Okrem toho sa s ňou môžu vojaci spojiť prostredníctvom chatu, v ktorom sa s nimi rozpráva o ich psychických problémoch. Napriek zmiešaným ohlasom od verejnosti však Fan-Pei verí, že robí správnu vec a výrazne tým pomáha osamelým ukrajinským vojakom.

Domov
Zdieľať
Diskusia