Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. júla 2023 o 14:25
Čas čítania 0:33

FOTO: Turista na Passate zostal zapadnutý na pláži v Chorvátsku. Okamžite ho vysmiali, možno si chcel obsadiť miesto pri mori

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Turista uviazol na pláži v Chorvátsku.

Na sociálnej sieti Facebook sa objavila fotografia auta zaparkovaného na pláži v chorvátskom regióne Dalmácia. Používatelia si z vodiča, ktorého auto uviazlo na pláži ešte minulý rok, uťahovali najmä vo svetle radikálneho kroku mesta Gradac, ktoré zakročilo proti turistom nechávajúcim si osušky a uteráky na pláži cez noc, píše chorvátsky portál Dnevnik.

V komentároch sa preto komentujúci pýtajú, či tento problém niekto nevyriešil kreatívne a namiesto osušky si na pláži nenechal rovno vozidlo značky Volkswagen Passat. „No, na pláži je zakázané nechávať uterák, ale pre autá je to zadarmo!“ píšu ľudia pod fotografiu.

Chorvátsky portál však informuje o tom, že niektorí miestni obyvatelia, ale aj turisti sa autom chcú často dostať až na pláž. Tento vodič na plážové parkovanie doplatil a uviazol tam. „To nie je problém, dôležité je, že včerajší večer bol romantický,“ posmešne napísal ďalší používateľ v komentároch.

chorvátsko
Zdroj: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Domov
Zdieľať
Diskusia