Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
28. júla 2023 o 18:35
Čas čítania 0:46

Plat 1 700 € a množstvo príplatkov. Finančná správa hľadá nových zamestnancov, na tieto pozície sa môžeš hlásiť

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Finančná správa zverejnila hneď niekoľko nových pracovných ponúk.

Finančná správa na svojom webe zverejnila nové pracovné ponuky na viaceré pozície. Potenciálnych kolegov v nich láka na pestrú škálu benefitov a atraktívne platy.

Medzi novými ponukami na otvorené pracovné miesta nájdeš napríklad pozíciu správcov či kontrolórov na daňových úradoch. Okrem toho hľadá Finančné riaditeľstvo SR v Banskej Bystrici administrátora IT, ktorému ponúka plat 1 700 eur.

Zamestnanci Finančnej správy SR zároveň majú nárok na osobný príplatok či finančný prídavok za výsluhu rokov, ktorý sa na pozícii administrátora môže vyšplhať až do výšky 629 eur. O túto pozíciu sa však môžu uchádzať len záujemcovia s dokončeným vysokoškolským vzdelaním druhého stupňa.

Množstvo benefitov, príplatkov a príspevkov

Platy správcov na daňových úradoch v Bratislave sa pohybujú na úrovni od 1 037 eur do 1 139 eur. Zamestnanci na týchto pozíciách však majú nárok aj na prídavok za výsluhu rokov v maximálnej výške do 517 eur. Uchádzači na túto pozíciu zároveň nepotrebujú vysokoškolský titul.

Okrem finančných prostriedkov verejný sektor láka uchádzačov na rôzne benefity ako príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, príspevok na kultúrne a športové podujatia, príspevok na ošatenie, odmeny pri životných jubileách či šesť týždňov dovolenky.

Kompletnú ponuku pracovných pozícií si môžeš pozrieť na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia