Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
29. júla 2023 o 15:51
Čas čítania 0:41

Dusná noc v Bratislave: opitý Gruzínec napadol nožom hosťa v známej bratislavskej reštaurácii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Dusná noc v Bratislave: opitý Gruzínec napadol nožom hosťa v známej bratislavskej reštaurácii
Zdroj: TASR – Dano Veselský

Policajná hliadka páchateľa zadržala, keď sa snažil ujsť MHD.

Dvadsaťosemročný Gruzínec napadol v noci v jednej zo známych bratislavských reštaurácií nožom muža. Nepáčilo sa mu, že sa ho snažil vyviesť zo súkromnej akcie. Polícia páchateľa obvinila z trestného činu výtržníctva. Podľa Bratislavských novín sa dráma odohrala v reštaurácii Umelka medzi Euroveou a Starým mostom.


„Mamuk M. sa v piatok okolo 00:10 snažil do reštaurácie opakovane dostať aj po upozornení, že je tam uzavretá spoločnosť. Svoje agresívne správanie a vulgárne vyjadrovanie smeroval na personál reštaurácie, ako aj jej hostí,“ priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 


V reštaurácii sa potom stretol s hosťom, ktorý ho takisto vyzval na odchod. „Mamuk na výzvu zareagoval vytiahnutím noža z vrecka nohavíc, ktorým sa na muža zahnal do oblasti brucha,“ povedala hovorkyňa.


Páchateľ následne ušiel na spoj mestskej hromadnej dopravy, no našla ho tam policajná hliadka. Muž javil známky požitia alkoholu a odmietal s hliadkou polície spolupracovať. Polícia Mamuka obmedzila na osobnej slobode, eskortovala ho na príslušné policajné oddelenie a obvinila ho z trestného činu výtržníctva. Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia