Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
V Chorvátsku už turisti natrafili na čierne vdovy aj v kempe. Sú v stanoch či umyvárňach, tvrdí znepokojená Češka

Časom sa čierne vdovy môžu dostať aj do strednej Európy

Podľa slov odborníka mohli na čierne vdovy naraziť turisti aj v minulosti, keďže je tento druh typický pre stredomorské oblasti. Řezáč zároveň dodáva, že druh Latrodectus tredecimguttatus (stredomorská čierna vdova) nie je taký nebezpečný, ako by sa mohlo zdať.

22. augusta 2024 o 9:30 Čas čítania 5:51 Bola som na dovolenke pri mori v Poľsku: Nájdeš tam viac, ako gýčové stánky a smrad spáleného oleja? (Reportáž) Bola som na dovolenke pri mori v Poľsku: Nájdeš tam viac, ako gýčové stánky a smrad spáleného oleja? (Reportáž)

„Sú to mierumilovné zvieratá,“ uviedol pre TN.cz s tým, že na človeka zaútočia len v prípade, keď sa cítia ohrozené či nemajú kam utiecť. Upresnil taktiež, že uhryznutie obávanou čiernou vdovou nemusí vždy končiť v nemocnici. Všetko však podľa neho závisí od citlivosti človeka, podobne ako v prípadoch uštipnutia osou. 

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia