Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
redakcia
14. augusta 2023, 11:24
Čas čítania 0:54

VEĽKÁ VOLEBNÁ ANKETA REFRESHERU: Ako si predstavuješ budúcnosť Slovenska a pôjdeš v septembri voliť?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
VEĽKÁ VOLEBNÁ ANKETA REFRESHERU: Ako si predstavuješ budúcnosť Slovenska a pôjdeš v septembri voliť?
Zdroj: TASR

Parlamentné voľby sa konajú už 30. septembra. Mladí voliči majú v porovnaní s tými staršími celkom odlišné preferencie.

Parlamentné voľby sú za rohom a v Refresheri nás zaujíma, či sa na ne chystajú aj naši čitatelia. Ak budeš mať v deň konania volieb 18 rokov a máš 2 minútky času, pomôž nám v anonymnom prieskume dozvedieť sa viac o motiváciách a víziách mladých ľudí na Slovensku v súvislosti s voľbami.

LINK NA ANONYMNÚ ANKETU NÁJDEŠ TU.

O priazeň voličov sa bude 30. septembra uchádzať 24 strán a jedna koalícia. Mnohí svoju komunikáciu aj výber tém prispôsobujú aj prvovoličom. Útočia na ich fóbie, citlivé miesta či vyvolávajú nesplniteľné očakávania. 

Okrem bilbordov a mítingov na nás straníci s predvolebnou agendou a platenou politickou reklamou číhajú aj na internete. Ich tváre a posolstvá na nás vyskakujú cielene na Youtube či na Tiktoku.

Nedaj si zobrať svoj hlas 

Naposledy prišlo v roku 2020 k urnám najviac voličov za ostatných 20 rokov, až 65, 80 %. Unavení zo škandálov, z hádok a nesystematickosti politikov sa však dnes mnohí Slováci vôbec nechystajú voliť.

Práve výsledky volieb však na dlhé roky rozhodujú o prerozdeľovaní peňazí nás všetkých, postoji k ruskej agresii na Ukrajine, osobných slobodách sexuálnych menšín či adaptácii na klimatickú zmenu. Ak chceš, aby ťa v parlamente zastupovala strana a politici, ktorí najlepšie odrážajú tvoje hodnoty, názory a víziu, vidíme sa 30. septembra vo volebných miestnostiach po celej krajine.

Odpovede z ankety použijeme v anonymnej forme v článku. 

LINK NA ANONYMNÚ ANKETU NÁJDEŠ TU
Domov
Zdieľať
Diskusia