Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
5. augusta 2023 o 13:25
Čas čítania 0:36

Z áut zostali len pokrčené plechovky: Dve hrozivé nehody si vyžiadali dva ľudské životy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Z áut zostali len pokrčené plechovky: Dve hrozivé nehody si vyžiadali dva ľudské životy
Zdroj: Polícia SR – Košický kraj

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok 4. augusta popoludní medzi obcami Malá Ida a Šemša v okrese Košice-okolie, zomrel 70-ročný vodič.

Senior za volantom osobného vozidla značky Renault smeroval po ceste II/548 na Malú Idu, píše TASR. „Podľa doterajších zistení pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovky a narazil do betónového múrika nad priepustom popod cestu. Po náraze sa s vozidlom prevrátil na bok,“ informovala v sobotu košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Nehoda sa stala okolo 13.40 h. Z dôvodu jej dokumentovania polícia dočasne uzatvorila úsek cesty s obchádzkou vedúcou cez Moldavu nad Bodvou.

Ako informovala polícia z Košického kraja na Facebooku, popoludní sa však stala ďalšia vážna nehoda, pri ktorej zahynul 50-ročný český vodič motocykla. V okrese Rožňava šiel po ceste v smere od obce Stratená na Poprad.

V tuneli z doposiaľ nezistených dôvodov prešiel s motocyklom do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom zn. Ford Transit a zraneniam podľahol.

Domov
Zdieľať
Diskusia