Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
5. augusta 2023, 13:25
Čas čítania 0:36

Z áut zostali len pokrčené plechovky: Dve hrozivé nehody si vyžiadali dva ľudské životy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Z áut zostali len pokrčené plechovky: Dve hrozivé nehody si vyžiadali dva ľudské životy
Zdroj: Polícia SR – Košický kraj

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok 4. augusta popoludní medzi obcami Malá Ida a Šemša v okrese Košice-okolie, zomrel 70-ročný vodič.

Senior za volantom osobného vozidla značky Renault smeroval po ceste II/548 na Malú Idu, píše TASR. „Podľa doterajších zistení pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovky a narazil do betónového múrika nad priepustom popod cestu. Po náraze sa s vozidlom prevrátil na bok,“ informovala v sobotu košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Nehoda sa stala okolo 13.40 h. Z dôvodu jej dokumentovania polícia dočasne uzatvorila úsek cesty s obchádzkou vedúcou cez Moldavu nad Bodvou.

Ako informovala polícia z Košického kraja na Facebooku, popoludní sa však stala ďalšia vážna nehoda, pri ktorej zahynul 50-ročný český vodič motocykla. V okrese Rožňava šiel po ceste v smere od obce Stratená na Poprad.

V tuneli z doposiaľ nezistených dôvodov prešiel s motocyklom do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom zn. Ford Transit a zraneniam podľahol.

Domov
Zdieľať
Diskusia