Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
5. augusta 2023 o 18:32
Čas čítania 0:22

22 dní pod hladinou: Muža v krupinskej priehrade hľadajú od polovice júla

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
22 dní pod hladinou: Muža v krupinskej priehrade hľadajú od polovice júla
Zdroj: Google Maps

Na priehrade Bebrava v Krupine stále pokračuje pátranie po 35-ročnom nezvestnom mužovi, ktorý zmizol pod hladinou ešte 15. júla.

O prípade informovala v piatok banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti. Políciu kontaktoval kamarát nezvestného po tom, ako sa mu počas plávania v priehrade stratil z dohľadu.

„Polícia od tohto momentu spoločne s Hasičským a záchranným zborom (HaZZ) a špeciálnou záchrannou kynologickou službou vykonáva pátranie aj s využitím špeciálnej sonarovej techniky a podvodnej kamery,“ zhrnula polícia doterajšie záchranárske aktivity.

„Na mieste sa vystriedalo viacero potápačských skupín HaZZ, ktoré uskutočnili množstvo ponorov s cieľom lokalizovať nezvestnú osobu. Pri pátraní sa použili i špeciálne vycvičené policajné psy,“ dodala. Pátranie pre komplikované podmienky však doteraz nebolo úspešné.

Domov
Zdieľať
Diskusia