Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. augusta 2023, 9:15
Čas čítania 0:28

VIDEO: Pri Zvolene natočil tri medvede, ktoré pobehovali blízko známeho motorestu. Ľudia sem chodia na prechádzky, varuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Autor videa v statuse varuje hubárov, ktorí túto lokalitu často navštevujú.

Pri známom motoreste neďaleko Zvolena natočil miestny obyvateľ tri medvede prebiehajúce cez cestu. Video vzniklo pri obľúbenom turistickom mieste Bienska dolina iba pár stoviek metrov od motorestu Koliba Stráže hneď pri diaľnici R1. Na Facebooku zverejnil celú nahrávku, ktorú si môžeš pozrieť na tomto odkaze

Muž na Facebooku upozorňuje, že minimálne tri medvede sa pohybujú blízko chatiek a neďaleko miest, ktoré často Zvolenčania využívajú na prechádzky či bicyklovanie. „Dávajte si pozor na hríboch, už to nie je sranda,“ napísal autor k videu.

Medvede sú na Slovensku témou už niekoľko týždňov. Ochranári zverejnili štúdiu, podľa ktorej na našom území žije maximálne 1 200 kusov medveďa hnedého. Poľovníci však ochranárov dlhodobo kritizujú, pretože tvrdia, že medveďov je u nás násobne viac.

medveď
Zdroj: Facebook/Peter Gonda
Domov
Zdieľať
Diskusia