Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. augusta 2023 o 12:20
Čas čítania 0:39

Veľký operátor ruší hneď dve české televízne stanice. Telekom nepotešil Slovákov, od 15. augusta si ich už nepozrieš

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Telekom zo svojej ponuky vyradí hneď dve české stanice.

Televízny operátor Telekom ohlásil, že z ponuky odstráni viaceré české stanice. Používatelia služby Magio čoskoro nebudú môcť sledovať dokumentárnu Primu Zoom a filmovú Primu Max. Mnohí Slováci si tieto stanice nepozrú už od 15. augusta, informuje portál Mediaklik.

Telekom však sľubuje, že stanice Prima Cool, Love, Krimi a Show momentálne zrušiť neplánuje. Svojim zákazníkom navyše sľubuje príchod dvoch nových televíznych staníc do ponuky. Prvou z nich bude JOJ Svet, ktorá nahradí dokumentárnu Primu Zoom. 

„Nová jojkárska televízia ponúkne nové dokumenty s rôznym tematickým zameraním a ich rok výroby nebude starší ako 2014. JOJ Svet prinesie dokumenty v slovenskom jazyku s bohatým výberom od renomovaných domácich i zahraničných tvorcov. Tematicky zastreší rozmanité oblasti ako cestovanie, prírodu, históriu, vojny, krimi, ale aj záhady ako UFO či tajné služby. JOJ Svet bude k dispozícii na všetkých platformách v základnom balíku,“ hovorí Telekom v oficiálnom vyhlásení.

Druhou stanice bude Spark TV, ktorá je zameraná na históriu, prírodu a súčasne témy. Obidve stanice budú dostupné od 15. augusta v balíčku M.

Netflix, HBO, televízia
Zdroj: Unsplash/Jonas Leupe
Domov
Zdieľať
Diskusia