Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
8. augusta 2023 o 19:15
Čas čítania 0:46

Nahého útočníka z Nitry, ktorý dal facku policajtovi, prepustili zo psychiatrie. V prípade začali trestné stíhanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladého muža prepustili zo psychiatrie, kam sa sám po incidente vypýtal.

V Nitre sa pred pár dňami odohral bizarný incident, pri ktorom sa nahý muž v daždi prechádzal po Mostnej ulici v centre mesta. Muž sa následne dostal do potýčky s policajtom, ktorému uštedril facku.

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk sa v prípade začalo trestné stíhanie a mladý muž aktuálne čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa a prečinu výtržníctva.

Mladý muž sa údajne počas sobotného rána celý vyzliekol v nočnom klube, z ktorého ho potom vyhodili aj s oblečením na ulicu. Svedkovia tvrdia, že muž sa správal ako pod vplyvom omamných látok.

Po príchode mestskej polície sa rozbehol na opačný koniec ulice, aby pred hliadkou ušiel. Mestskí policajti ho dobehli a mladý muž dal jednému z nich facku, ktorú mu príslušník polície opätoval.

Prepustili ho zo psychiatrie

Mladíka už aktuálne prepustili zo psychiatrie, kam sa sám po incidente vypýtal. Incident chcel vysvetliť redakcii tvnoviny.sk, no vzápätí zmazal hlasové správy, ktoré im poslal. 

Na Mostnej ulici v Nitre pritom bolo veselo aj pred dvoma mesiacmi. Mladá dvojica sa rozhodla, že bude súložiť na schodoch pred podnikom. Polícia tvrdí, že kriminalita na spomínanej ulici je relatívne nízka a ani napriek týmto udalostiam neplánuje zvýšiť počet hliadok.

nitra
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia