Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
10. augusta 2023, 7:30
Čas čítania 0:24

Kamarátovi do auta vložil 12 kíl dynamitu, vraj to bol len žart. Na muža z Fínska hneď zavolal políciu, smiešne sa mu to nezdalo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa polície sa obaja muži poznajú a aktuálne sú na slobode.

Muž z Fínska vraj zo žartu umiestnil 12 kilogramov dynamitu do dvoch vozidiel patriacich svojmu kamarátovi. Majiteľ áut to však za smiešne nepovažoval a upovedomil políciu, ktorá samozvaného vtipkára okamžite zadržala, uviedla v stredu fínska stanica YLE. 


Neskôr muža prepustili a stíhajú ho na slobode. Môže dostať až dva roky väzenia. Polícia vylúčila teroristický motív. Muž sa priznal, že do dvoch vozidiel umiestnil minulý týždeň výbušniny, avšak údajne sa ich nechystal odpáliť, uvádza YLE.


Miestne policajné zdroje spresnili, že obaja muži sa osobne poznajú a žijú v malej dedine na západe Fínska, ich identitu však nezverejnili. Neznámy bol aj pôvod výbušnín, dodáva DPA.

dynamit
Zdroj: Museum-digital
Domov
Zdieľať
Diskusia