Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. augusta 2023 o 17:30
Čas čítania 0:38

Iba 16-ročný chlapec nafúkal až 1,6 promile. Mládež v Kútoch popíjala alkohol, zaskočila ich policajná razia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dokopy sa mužom zákona podarilo odhaliť až päť mladistvých osôb, ktoré v podniku boli pod vplyvom alkoholu.

Policajti spoločne s príslušníkmi finančnej správy vykonali nočný záťah v obci Kúty zameraný na požívanie alkoholu mladistvými, ale aj pátranie po osobách s omamnými či psychotropnými látkami. Počas razie zistili alkohol v dychu až u piatich neplnoletých osôb, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Počas približne dvojhodinovej nočnej policajnej akcie hliadky postupne podrobili dychovým skúškam bezmála 100 návštevníkov podniku. Alkohol v dychu zistili 5 mladistvým osobám, z ktorých bolo 1 dievča a 4 chlapci. Najviac nafúkal 16-ročný chlapec, ktorému policajti namerali 1,6 promile,“ priblížili policajnú akciu. 

V kontrolách budú pokračovať aj naďalej

Mladiství teraz budú v sprievode rodičov riešení za požívanie alkoholu v obciach, v ktorých majú trvalé bydlisko. „Vo veci bude konať aj príslušný odbor sociálnoprávnej ochrany a sociálnej kurately úradu práce, sociálnych vecí a rodiny,“ dodali muži zákona.

Policajti vyzývajú rodičov, aby venovali zvýšenú pozornosť svojim deťom a tomu, ako a s kým trávia voľný čas. „Polícia bude v rámci celého Trnavského kraja v takýchto kontrolách naďalej pokračovať,“ uzavreli v príspevku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia