Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad TASR
11. augusta 2023, 7:47
Čas čítania 0:33

AKTUÁLNE: NAKA dnes ráno zadržala bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara. Obvinili aj Norberta Bödöra

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Gašpara zadržali dnes ráno.

NAKA dnes ráno zadržala bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara. Informoval o tom na sociálnej sieti jeho syn Pavol Gašpar. 

Podľa informácií portálu Aktuality.sk polícia Gašpara zadržala pre podozrenia z korupcie. Gašpar figuruje v kauze Očistec. Polícia podľa portálu zadržala aj policajta Romana Stahla, rovnako pre korupciu. Obvinila aj Norberta Bödöra, no toho nezadržala.

Syn policajného exprezidenta zadržanie opísal ako „predvolebný cirkus“ a v statuse na Facebooku tvrdí, že polícia Gašpara prišla zadržať na základe výpovede bývalého elitného policajta Bernarda Slobodníka, ktorý už dlhší čas spolupracuje s políciou. 

Gašpar je na deviatom mieste kandidátnej listiny Smeru-SD do parlamentných volieb. Šéf strany Robert Fico jeho zadržanie v statuse na Facebooku označil za „chrapúnstvo“.


„Vo veci, v ktorej vykonáva dozor prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry, vykonáva v súčasnosti úkony polícia, preto sa k nej nebudeme vyjadrovať,“ povedala pre TASR hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Jana Tökölyová.

Domov
Zdieľať
Diskusia