Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
11. augusta 2023, 10:10
Čas čítania 0:53

Mladá Češka si po brutálnom znásilnení zachránila život tak, že predstierala smrť. Útočník ju zabalil do vreca a hodil zo zrázu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tínedžerka po útoku predstierala smrť.

Českí kriminalisti vyšetrujú hrozivý prípad z Plzne. Iba 18-ročný cudzinec tam na prechádzku zlákal len 15-ročné dievča, no počas nej ho brutálne napadol a znásilnil. Aby si tínedžerka zachránila život, predstierala vlastnú smrť, informuje portál tn.cz.

Napriek zraneniam sa dievčaťu podarilo dostať ku kamarátke, ktorá mu zavolala pomoc. Na mieste činu policajti zaistili stopy. Ako informoval portál Krimi Plzeň, mladík dievčaťu spôsobil aj vážne bodné zranenie a stihol ho okradnúť. 

Chladnokrvne ho zabalil do igelitového vreca

„Podľa zatiaľ zistených informácií mladý muž dievča vylákal na prechádzku okolo rieky s tým, že cestou odnesie veci známemu. Keďže sa dievča s mladíkom nejaký čas poznalo, súhlasilo. Po chvíli muž nečakane zmenil smer a zabočil do neďalekého lesíka. Tam dievčaťu zviazal ruky, prelepil ústa a znásilnil ho,“ oznámili českí policajti.

„Následne mu spôsobil ešte rezné zranenie a vyhrážal sa mu smrťou. Potom ho zabalil do vreca, zhodil zo zrázu do lesa a odišiel. Dievčine, ktorá predstierala smrť, čím si zrejme zachránila život, sa podarilo z miesta dostať a zavolať zdravotnícku záchrannú službu, ktorá o situácii ihneď vyrozumela políciu,“ uzatvorila polícia.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Útočníka už policajti zadržali a obvinili ho z pokusu o vraždu a zo znásilnenia. Aktuálne sa páchateľ nachádza vo väzbe, o ktorej rozhodol Okresný súd v Plzni. 

Podľa nateraz neoverených informácií ČTK môže cudzincovi hroziť až výnimočný trest, teda viac ako 20 rokov za mrežami.

policie
Zdroj: Policie ČR
Späť
Zdieľať
Diskusia