Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ilona Hobzová
12. augusta 2023 o 17:23
Čas čítania 0:51

VIDEO: Češku prenasledoval onanista. Polícia teraz hľadá svedkov, zverejnili kamerový záznam

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
VIDEO: Češku prenasledoval onanista. Polícia teraz hľadá svedkov, zverejnili kamerový záznam

K incidentu prišlo 3. augusta v Prahe. Onanistovi hrozia dva roky za mrežami.

Pražskí kriminalisti pátrajú po mužovi, ktorý na začiatku augusta prenasledoval ženu, pred ktorou onanoval. Pomôcť by im mohla dvojica potenciálnych svedkov, ktorých v blízkosti zachytila ​​kamera.

Hrozia mu dva roky za mrežami

Vo štvrtok 3. augusta dostali policajti oznam od 28-ročnej ženy. Tá tvrdila, že večer pri odchode z posilňovne v Prahe v časti Řepy okolo nej prechádzal muž, ktorý mal ruku v nohaviciach a onanoval.

„Vo chvíli, keď sa dvojica míňala, muž ruku z nohavíc vybral a neskôr po pár krokoch opäť vo svojom konaní pokračoval. Keďže sa žena bála, v priebehu cesty volala svojmu známemu a rozprávala mu, čo sa jej stalo. V momente, keď poškodená prichádzala do ulice Mrkvičkova, opäť zazrela toho istého muža. Stál blízko smetiakov, nohavice mal stiahnuté pod kolená, masturboval a ukazoval na poškodenú, nech ide k nemu,“ opísala policajná hovorkyňa Eva Kropáčová.

Poškodená zavolala na tiesňovú linku, a pretože bola blízko bydliska svojho kamaráta, dobehla sa k nemu schovať. Privolaní policajti muža na mieste ani v blízkom okolí nenašli. „V prípade, že na kamerovom zázname spoznáte ženu a mužov, ktorí môžu byť dôležitými svedkami tejto udalosti, bezodkladne zavolajte na linku 158. Akékoľvek svedectvo nám môže pomôcť pri objasnení tohto protiprávneho konania,“ uviedla hovorkyňa a dodala, že mužovi za trestný čin výtržníctva hrozí trest odňatia slobody v dĺžke do dvoch rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia