Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. augusta 2023 o 18:29
Čas čítania 0:39

DOPRAVNÉ OBMEDZENIA: Vodiči sa cez víkend musia pripraviť na viaceré obmedzenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cestári budú pracovať na D1 aj D2.

Vodiči sa na západnom Slovensku musia na diaľnici D1 aj D2 pripraviť na dopravné obmedzenia. Na diaľnici D1 medzi Trnavou a Sencom budí zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti obnovovať vodorovné dopravné značenie v oboch jazdných pásoch. Obmedzenia potrvajú v sobotu aj nedeľu, vždy od 6.00 do 12.00 h. Doprava bude dočasne vedená v jednom jazdnom pruhu.


„Výkon prác, ktoré boli dlhodobo plánované, sme mimoriadne a veľmi operatívne prispôsobili avizovanému zvýšenému tranzitu v okolí Bratislavy v súvislosti s festivalom. Realizácia prác sa totiž posunie len do skorých doobedňajších hodín,“ ozrejmila.

15. augusta 2023 o 10:35 Čas čítania 0:35 MAPA: V Bratislave cez víkend uzatvoria viacero ulíc, môže za to festival Lovestream. Polícia zverejnila detaily MAPA: V Bratislave cez víkend uzatvoria viacero ulíc, môže za to festival Lovestream. Polícia zverejnila detaily

Už od piatkového večera sa musia trpezlivosťou vyzbrojiť aj vodiči na diaľnici D2 v smere od Bratislavy do Rakúska. Dôvodom sú plánované práce na vozovke. Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.


Obmedzenie potrvá od piatka 20.00 h do pondelka 6.00 h, ako aj od budúceho piatka (25. 8.) 20.00 h až do stredy (30. 8.) 6.00 h. „Práce budú vykonávané v etapách po jazdných pruhoch. Doprava bude vedená vždy vo voľnom jazdnom pruhu,“ dodali policajti.

Diaľnica.
Diaľnica. Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia